Les Botigues

Fnac

Obert de dilluns a dissabte de 12h a 20h

Aforament màxim de 40 persones, senyalització passadissos i zones de seguretat, obligatori l’ús de guants per accedir a la botiga, hidrogel a entrada centre, 4 graons de separació en escales mecàniques, 2 metres de separació amb altres clients, 1 persona en ascensor amb preferència minusvàlids, recomanació de pagament amb mòbil o targeta bancària.

Líder en la distribució de béns culturals i tecnològics.

Fnac és la primera distribuïdora a Europa de productes tecnològics i culturals, i constitueix un exemple únic d’aliança entre comerç, cultura i tecnologia. En Fnac al Centre Comercial El Triangle, llibres, discos, cinema, imatge, so, informàtica, videojocs, petit electrodomèstic i univers infantil convergeixen en un lloc de compra, assessorament, descobriment i trobada.

Creada a França el 1954, compta amb 156 establiments repartits en set països (França, Espanya, Portugal, Suïssa, Bèlgica, el Marroc i Brasil). La seva implantació a Espanya es va iniciar al desembre de 1993, i és ja un referent ineludible tant de la programació com del consum d’oci i cultura a Espanya.

Contacte

93 344 18 08

Amorino

Buenas Migas

Cafè Zurich

Camper

Five Guys

Fnac

Foot Locker

Havaianas

Havanna

Ibericus

Lacoste

Massimo Dutti

Pure Cuisine

Sandals & Co

Sephora New Store Concept

Starbucks

Tea Shop

Urban Outfitters