Premsa

El Triangle consolida el lideratge com el Centre Comercial de referència del Centre de Barcelona

El Triangle consolida un any més el seu lideratge sent el triat per les empreses,
marques i visitants, ja que compta amb una situació privilegiada a l’emblemàtica Plaça de Catalunya de Barcelona.

Barcelona, 01 de Febrer del 2018

El C.C. El Triangle, pertanyent a un fons del grup DEKA Immobilien Investment GmbH i gestionat per la consultora CBRE, compta amb una SBA comercial total de 14.000 m2 i un edifici d’oficines de 11.000 m2. El C.C El Triangle ha consolidat la seva oferta aconseguint unes xifres de vendes superiors a 76 milions d’euros i amb més de 12 milions de visitants l’any 2017, convertint-se en un dels llocs de trobada de shopping i negocis al centre de la ciutat comtal.

El C.C. El Triangle, per la seva situació estratègica en Plaça Catalunya 1, va acollir el passat any a importants i exclusives marques a nivell mundial que han inaugurat els seus punts de vendes i oficines. Actualment disposa de 22 locals de retail i restauració amb un 100% d’ocupació, que ofereix una oferta comercial en moda i complements, electrònica, oci i restauració, i també
compta amb les seus corporatives d’empreses com a Grup Bacardi, Skyscanner, Regus o Erni.

Durant el 2017 destaquen diverses obertures i reobertures;

  • Ibericus, un nou punt de venda amb productes exclusius gourmets i ibèrics de primera qualitat.
  • Original BUFF®, la seva primera botiga pròpia especialitzada en complements per a coll i cap.
  • Birkenstock, botiga pop up especialitzada en sandàlies d’estiu modernes i cridaneres.
  • Reobertura del nou concepte de Sephora, la marca especialitzada en perfumeria i cosmètica sota el concepte “New Store Concept”.
  • Starbucks, ha remodelat el seu establiment i presentant una nova imatge i experiència a tots els clients amb el cafè com a absolut protagonista.

A més, El C.C El Triangle ha col·laborat en diverses accions de responsabilitat social corporativa amb la Fundació Catalunya Alzheimer, durant els mesos de setembre i novembre. Dues campanyes solidàries i participatives que convidaven a tots els ciutadans i clients a col·laborar i conèixer la malaltia, “Que no s’esborrin els teus records “i “Dóna els teus records“.

El C.C. El Triangle encén els llums de nadal amb el cor Barcelona Gospel Choir

El dijous 23 de novembre a les 20:00h es van iniciar les festes nadalenques al centre comercial

Barcelona, 24 novembre de 2017

 

El C.C. El Triangle, situat a Plaça Catalunya 1, s’ha unit a la il·luminació de Nadal de la ciutat de Barcelona amb un acte d’inauguració dijous 23 de novembre, per a tots els clients i visitants al C.C. El Triangle. L’acció es va dur a terme dins el centre comercial i va comptar amb la presència del cor del Institut d’Estudis Nord-americans, Barcelona Gospel Choir, els qui van acompanyar i animar amb els seus cants de 18: 00h a 20: 00h l’encesa de llums i van donar la benvinguda a les festes nadalenques.

A més, el C.C. El Triangle a partir del 24 de novembre se suma al Black Friday oferint descomptes exclusius a les seves botigues. Tots els clients podran gaudir de dies de shopping amb importants ofertes en moda, complements i tecnologia que proposen les diverses botigues del centre comercial: Buff, Kipling, Play, Ibericus, + Visió, Sephora, TeaShop, Havaianas i Urban Outfitters.

ORIGINAL BUFF® obre la seva primera botiga propia al C.C El Triangle

Sheila Avilés CastañoPau Bartoló RocaAdrià NogueraGerard MoralesManu VilasecaLadyFinisher y Pau Zamora Pérez han estat els convidats per inaugurar la pop up store al Centre Comercial.

Barcelona, 14 de novembre de 2017

 

La marca especialitzada en complements para colls i cap, ORIGINAL BUFF®, ha triat el centre comercial El Triangle, ubicat a Plaça Catalunya, 1, per inaugurar la seva primera botiga pròpia al centre de la ciutat comtal i mostrar així, les últimes novetat de la marca en una col·lecció centrada al Lifestyle i Sport. El nou punt de venda va obrir el passat dissabte 11 de novembre amb un esdeveniment exclusiu per a tots els clientes i visitants del centre comercial.

Els ambaixadors de la marca Sheila Avilés CastañoPau Bartoló RocaAdrià NogueraGerard MoralesManu VilasecaLadyFinisher Pau Zamora Pérez han estat els encarregats de donar la benvinguda i dinamitzar l’esdeveniment a les xarxes socials amb el hashtag #OpeningBarcelona y #BuffBarcelona

Llegir més

El C.C. El Triangle es vesteix de Flors per la Festa del Roser

El centre comercial participarà en aquesta 55ª edició, sent el lloc de sortida de la Passejada inaugural de les diverses autoritats el proper dissabte 7 d’octubre

Barcelona, 5 de Octubre de 2017

 

Del 7 al 12 d’octubre, el centre comercial El Triangle, situat a l’emblemàtica Plaça Catalunya 1 de Barcelona, es vestirà de flors per la Festa del Roser que organitza l’Associació d’Amics de la Rambla des de l’any 1962. L’objectiu d’aquesta edició és que els barcelonins redescobreixin La Rambla de Barcelona, des d’ El Triangle fins a Colón, plena de flors, cultura i tradició durant la seva festa, involucrant llocs emblemàtics com el centre comercial, un dels edificis més representatius de l’eix central de Barcelona.

El proper dissabte 7 d’octubre es realitzarà la passejada inaugural amb diverses autoritats “La Rambla en Flor” que tindrà com a punt de sortida el C.C El Triangle on tots els assistents podran gaudir d’una jornada única descobrint una Rambla plena de flors. Tambè desde el C.C EL TRIANGLE, molt sensibilitzats amb l´ecología, vol regalar a tots els clients del un test Biodegradable amb Llavors de Petúnia, dissenyat especialment per aquesta ocasió, que es facin una fotografia amb el #FestadelRoseraElTriangle

Amics de la Rambla

Durant els últims 55 anys, l’Associació Amics de la Rambla organitza La Festa del Roser amb l’objectiu que La Rambla serveixi de punt de trobada entre barcelonins i visitants, i recuperar-la com espai de centralitat i d’activitat ciutadana. Entre els socis actuals figuren veïns, amics, (persones que no viuen ni tenen comerç a la Rambla, però que tenen una vinculació afectiva amb el passeig), comerciants i institucions. L’actual Junta està presidida des de fa un any per Fermín Villar.

Llegir més