Premsa

Sephora inaugura el seu nou concepte a la Flagship Store del C.C. El Triangle

La marca especialitzada en perfumeria i cosmètica crea el New Store Concept i reobertura la seva botiga al centre de la ciutat comtal

Barcelona, 08 de juny de 2017

 

La gran aposta de Sephora arriba al C.C. El Triangle, ubicat a Plaça Catalunya, 1, amb una nova botiga totalment renovada i un concepte exclusiu per als clients, creant el New Store Concept: una trencadora generació amb la intenció de ser el parc d’atraccions més gran de la bellesa. La inauguració serà el proper dissabte 10 de juny i contarà amb 1.250m2.

Entre els espais més significatius es troba la Trend Zone, destinada a conèixer les últimes tendències amb l’ajuda de tutorials, vídeos i experiències interactives; el Sephora Loves, on els clients podran saber l’últim de cosmètica; el Beauty Hub, amb assessorament i consells personalitzats a través d’eines tecnològiques; el Beauty Board, la xarxa social de Sephora on compartir directament looks de maquillatge; les Beauty Classes, amb cursos de maquillatge per grups al voltant de temàtiques concretes; el Gift Factory, per personalitzar l’original embolcall de regals i la Drops Fragance Experience, destinada als clients més joves per personalitzar el seu flascó de perfum. A més, tots els visitants podran tenir una experiència completa gaudint dels serveis de perruqueria al Dry Bar by Rizos, un concepte portat directament des d’USA i que està de moda.

Amb aquesta remodelació, el New Store Concept inclou un mobiliari completament renovat i amb més tecnologia al servei del client, potenciant l’ús audiovisual i els elements digitals. Cal destacar les innovadores zones i serveis, els accessos a la botiga a través d’un tobogan gegant o les noves tendències com la parafarmàcia i la cosmètica sensorial.

Sephora és una cadena de cosmètics fundada a França el 1969 i adquirida pel grup LVMH. Va desembarcar a Espanya el maig de 1998, i el 2005 ja comptava amb 18 botigues. Actualment té 133 punts de venda de cosmètica i perfumeria a Espanya i comercialitza més de 100 marques de productes de maquillatge per la pell, el cabell, el bany, fragàncies i accessoris de bellesa, incloent també la seva pròpia marca Made in Sephora.