Premsa

Lacoste obre a El Triangle

La marca francesa inaugura la seva Concept Store “Le club” a l’emblemàtic centre comercial

Barcelona, 29 de Desembre de 2018

 

El Centre Comercial El Triangle, situat a Plaça de Catalunya, 1, ha estat el lloc triat per la marca Francesa LACOSTE per a inaugurar, el passat 14 de desembre, la seva primera Concept Store “Le Club” al centre de la ciutat comtal, un nou Concepte Global de Retail on la col·lecció és la protagonista, amb especial atenció al producte icònic de LACOSTE, el Polo.

La nova botiga de LACOSTE està dissenyada per a crear una experiència pròxima i única per al client. És la síntesi de la marca i el seu creador, René Lacoste, en un únic lloc: “Le Club”, explica Thierry Guibert, CEO de LACOSTE, “L’atmosfera de club és evident fins i tot abans d’entrar. Amb un espai obert perquè entre la llum, el disseny recorda a una pista de tennis i el panell de formigó verd és una picada d’ullet al mur en el qual René Lacoste practicava aquest esport“.

La nova Concept Store “Le Club” del Triangle ofereix col·leccions masculines de Sportswear, Lacoste Sport i Lacoste L!VEU, la línia més jove i trencadora; així com articles de pell, accessoris i calçat. Amb la finalitat d’arribar a tots els públics, el client podrà accedir també a la resta de col·leccions així com a la personalització de pols i bosses, gràcies al servei amb tauleta disponible en totes les botigues LACOSTE de la península.

La nova botiga “Le Club” del Centre Comercial El Triangle pretén connectar amb un públic més jove i urbà i és el primer projecte des que LACOSTE va prendre el control del seu negoci a Espanya.