Premsa

El Triangle preparat per a la nova normalitat

Tots els comerços i establiments de restauració estaran operatius a partir d’avui, dilluns, seguint els protocols de seguretat del Ministeri de Sanitat

Barcelona, 08 de juny de 2020

El C.C. El Triangle, pertanyent al grup DEKA Immobilien Investment GmbH i gestionat per la consultora CBRE, està preparat per a aquesta nova normalitat i per a reprendre l’activitat del centre comercial seguint els protocols i mesures de seguretat i higiene pautades pel Ministeri de Sanitat.

Amb l’inici de la FASE 2 de la desescalada, aquest dilluns 8 de juny, El Triangle reobertura del 100% dels locals comercials i els establiments de restauració aplicant les següents mesures a fi de garantir la seguretat de tots els ciutadans de Barcelona:

  • Increment de les freqüències de neteja i desinfecció
  • Dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits pel centre comercial
  • Senyalització especial per a identificar les zones de trànsit
  • Ús obligatori de màscara
  • Distància mínima de dos metres
  • Ús individual dels ascensors amb ús preferent a persones de mobilitat reduïda

A més ha disposat un apartat en la seva pàgina web , https://www.eltriangle.es/medidas-de-seguridad-e-higiene/, indicant aquestes mesures i altres recomanacions així com la informació detallada i actualitzada sobre els comerços i restaurants, horaris d’obertura, horaris d’accés preferent, limitacions d’aforament…El Triangle amb més de 20 anys de trajectòria ha consolidat el seu lideratge a la ciutat de Barcelona amb una xifra de vendes superior a 77,9 milions d’euros i més de 12 milions de visitants l’any 2019. Actualment El Triangle compta amb una SBA comercial total de 14.000m2 i un edifici d’oficines de 11.000m2.

La seva ubicació estratègica en l’emblemàtica Plaça Catalunya 1 de Barcelona, ha contribuït al fet que el centre comercial El Triangle acollís a importants i exclusives Pop Up Stores i marques a nivell mundial que van inaugurar els seus punts de vendes i oficines l’any passat. Actualment la zona comercial compta amb el 100% d’ocupació en els seus locals de retail i restauració. L’edifici de Plaza Catalunya, 1 també compta amb oficines a les quals s’han unit empreses com recentment Ackcent.