Premsa

El centre comercial El Triangle inicia la desescalada amb la reopertura de comerços amb accés independent pel Carrer de Pelai i la Plaça Catalunya

El 50 % del comerços i restaurants del TRIANGLE es preparen per a la reobertura d’acord amb el protocol de seguretat establert per l’Ajuntament de Barcelona

Barcelona, 27 de maig de 2020

El C. C. El Triangle, pertanyent al grup DEKA Immobilien Investment GmbH i gestionat per la consultora CBRE, inicia la seva desescalada en la FASE 0 avançada, reobrint aquells comerços i restaurants amb accés independent – per Plaça Catalunya 1 i el Carrer Pelayo de Barcelona -. Els comerços com FNAC, URBAN OUTFITTERS, MASSIMO DUTI, FOOT LOCKER, HAVAIANAS, SEPHORA, SANDALS&CO han anunciat la seva obertura aquesta mateixa setmana i els restaurants PURE CUSINE i FIVE GUYS, ZURICH  l’obertura de LES SEVES TERRASSES amb un AFORAMENT limitat al 50% i també oferiran als seus clients l’opció de take away i delivery. És reobertura es realitza d’acord amb el protocol establert per l ´Ajuntament de Barcelona i amb una clara vocació de servei per als ciutadans de Barcelona.

El Triangle amb més de 20 anys de trajectòria ha consolidat el seu lideratge a la ciutat de Barcelona amb una xifra de vendes superior a 77,9 milions d’euros i més de 12 milions de visitants l’any 2019. Actualment El Triangle compta amb una SBA comercial total de 14.000m2 i un edifici d’oficines de 11.000m2 i amb un 100% d’ocupació tant en l’edifici d’oficines com en el centre comercial i eta treballant amb les administracions per a realitzar una desescalada amb una clara vocació de servei a la ciutat de Barcelona.

La seva ubicació estratègica en l’emblemàtica Plaça Catalunya 1 de Barcelona, ha contribuït al fet que el centre comercial El Triangle acollís a importants i exclusives Pop Up Stores i marques a nivell mundial que van inaugurar els seus punts de vendes i oficines l’any passat.  Actualment la zona comercial compta amb el 100% d’ocupació en els seus locals de retail i restauració. L’edifici de Plaza Catalunya, 1 també compta amb oficines a les quals s’han unit empreses com recentment Ackcent.

 


Per a qualsevol informació addicional, poden contactar amb:  

Xavier Rieiro
Dpt. de Comunicació i Premsa
Centre Comercial El Triangle
T+ 93 409 83 93 – 685 12 00 93
eltriangle@tryptic.net
http://www.eltriangle.es