Premsa

El C.C. El Triangle acollirà destacats autors per a celebrar la Diada de Sant Jordi 2018

Elisabet Benavent, Sandra Berneda , Xavier Bosch, Sarah Lark o María Dueñas estaran firmant exemplars dels seus llibres el proper dilluns 23 d’abril al centre comercial de la ciutat condal

Barcelona, el 19 d’abril del 2018

 

El C.C. El Triangle, ubicat a l’emblemàtica Plaça Catalunya,1, celebrarà la festa de Sant Jordi amb la presència dels autors més codiciats del moment, i per a aquesta ocasió, el centre comercial participarà d’una manera molt especial. En l’interior del C.C. El Triangle, es vendran roses solidaries, i tot el recaptat anirà destinat integrament als infants de l’Hospital Sant Joan de Déu per a treballar en la creació de Pediatric Cancer.

Com cada any, importants autors del nostre país es donaran cita a l’FNAC del C.C. El Triangle per a celebrar la Diada de Sant Jordi i firmar exemplars, entre els que destaquen Elisabet Benavent, Xavier Bosch, Paula Gonu, els germans Torres, Sandra Berneda, Elsa Punset, Laura Falcó, María Oruña, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Joan Coscubiela, Montserrat Tura, Xavier Sala i Martí, Andrés Suarez, Ada Parellada, Rocío Carmona, Albert Villaró, Antoni Bassas, Marwan, Eva García Sáenz de Urturi, Javier Moro, Juan del Val, Ana Oncina, Lucía Galán, Xavier Trias, Alma Obregón, María Dueñas, Lola Vendetta, Paula Gonet y Aitor Sarabia, Luis Piedrahita, Rush Smith, Fernando Aramburu, David Trueba, Leticia Dolera… que estaran juntament amb altres escriptors atenent a tots els visitants el proper dilluns 23 d’abril d’11h a 20h al C.C. El Triangle.

El centre comercial tindrà un estand exclusiu ubicat a l’entrada principal on s’entregarà, gratuïtament, bosses en forma de rosa com a símbol de la Diada de Sant Jordi. A més, tots els clients i visitants del C.C. El Triangle, podran entrar a un sorteig d’un ebook Kindle de 6. A través de tots els canals de xarxes socials amb el hastag oficial #SantJordiEltriangle es compartiran totes les imatges del moment.

*S’adjunta la llista completa amb tots els horaris i autors corresponents que estaran firmant el dia 23 d’abril a l’Fnac del C.C. El Triangle.