Las Tiendas

Clarks

SHOEMAKERS SINCE 1825:

La nostra història va començar fa gairebé 200 anys quan Cyrus i James Clark van fer una sabata a partir de corts sobrants de pell d’ovella. En aquest moment va ser transgressiu; una combinació d’innovació i artesania que ha romàs en el cor del que fem. I encara que ara, com sempre, cada parell de les nostres sabates comença amb una forma tallada a mà d’un sol bloc de fusta, la incorporació de tècniques avançades de muntatge al costat de noves tecnologies i materials, ens ajuden a lliurar la ‘perfecció feta a mesura’ per al món modern.

PIONERS I INNOVADORS:

Des del principi sempre hem pensat de manera diferent. I també hem fet les coses de manera diferent. Des de la sabatilla creada per Cyrus i James Clark en 1825 fins a la primera sabata amb forma de peu del món; des de la més avançada amortització en plantilla fins al prototip d’alta velocitat i impressió 3D… Les idees brillants són el que ens diferencien.

EXPERTS SABATERS:

Leonardo da Vinci va descriure el peu humà com ‘una obra mestra de l’enginyeria i una obra d’art’. I per assegurar-nos que podem cuidar-ho millor que ningú, ho hem estudiat a fons. Des dels primers passos a la vellesa. Hem examinat la forma en què es desenvolupa. Hem estudiat la seva biomecànica, la forma en què es mou en funció treball, descans i joc. I hem esbrinat el que es necessita per mantenir els peus sans i feliços. El que hem après és el que ens ajuda a crear les sabates perfectes per a tu disponibles des de 2016 en la nostra botiga Clarks al Centre Comercial El Triangle, Barcelona.

CALÇAT ICÒNIC:

En el nostre arxiu de més de 22.000 models Clarks es troben sabates que han provocat una revolució, han definit una generació i han capturat la imaginació. Bon exemple d’això és la icònica Clarks Desert Boot. Dissenyada per Nathan Clark i presentada en 1950, el seu atractiu perdura intacte fins als nostres dies. O el nostre clàssic Nature, un innovador híbrid entre esportiva i sabata casual que va fer el seu debut a la fi de la dècada de 1980. Recentment s’ha redefinit i redissenyat, per ‘renéixer’ amb més vitalitat i estil que mai. I per
descomptat, Trigenic Flex, la innovació artesanal que s’ha convertit en un clàssic modern únic és la seva espècie.

Contacte

934 12 12 01

+Visión

Buenas Migas

Buff

Cafè Zurich

Camper

Clarks

Fnac

Foot Locker

Havaianas

Havanna

Ibericus

Kipling

Massimo Dutti

Play

Pure Cuisine

Sephora New Store Concept

Solaris

Starbucks

Tea Shop

Udon Ya

Urban Outfitters