29 Nov

 CHRISTMAS TEA

CHRISTMAS TEA

TEA SHOP torna a sorprendre aquest Nadal amb un nou te elaborat amb una mescla exclusiva i original que canviarà el teu esperit nadalenc per sempre. La marca capdavantera en tes d'alta qualitat revoluciona aquest moment únic de l'any i summa a les teves il·lusions i desitjos una nova explosió de sabors, perquè gaudis com mai d'aquestes llargues sobretaules.

El ChristmasTea Black és una varietat seleccionada entre els millors tes negres del món, combinada amb ametlles, pela de taronja, poma, canyella, clau i aromes. Un te exquisit per a qualsevol moment del dia però deliciós com a acompanyament de dolços i postres pròpies de les dates nadalenques. Està disponible amb base de te Negre, Rojo, Verd i Rooibos, perquè puguis delectar-te amb aquesta mescla única de diferents maneres. Cada dia escull la que més et vingui de gust!

Una presentació en forma de pack, ideal per a regal

ChristmasTea Black es ven a orri, com la majoria dels nostres tes, i com a novetat, aquest any, es presenta també en una llauna de color vermell intens de 75 grams de disseny exclusiu per Tea Shop. A més, com sabem que vas a voler regalar-ho, el nou ChristmasTea Black es comercialitza en format pack ajunto una tassa ‘Harmony’ del mateix color, perquè ho regalis a qui més ho desitgis.