Premsa

Les rebaixes arriben amb grans descomptes al C.C. El Triangle

A partir de l’1 de juliol, les botigues i Flagship Store del centre comercial oferiran als seus clients les millors ofertes

Barcelona, 28 de juny de 2017

 

El proper dissabte 1 de juliol serà l’inici oficial de la campanya de rebaixes d’estiu a Barcelona. El C.C. El Triangle, situat a la Plaça Catalunya, 1, tindrà grans descomptes i promocions que oferiran totes les seves botigues de referència i Flagship Store d’Urban Outfitters, Havaianas, Sephora… El proper 2 de juliol serà diumenge d’obertura i el centre comercial estarà obert fins les 22.00h.

Durant els mesos de juliol i agost, tots els visitants podran gaudir de les rebaixes en un lloc únic al centre de la ciutat. Al C.C. El Triangle hi haurà ofertes constants a les seves prestigioses botigues com Massimo Dutti, Birkenstock, Clarks, Play, Foot Locker, Camper, Kipling, Solaris, + Vision, Fnac i Urban Outfitters, que té el seu únic establiment d’Espanya al C.C. El Triangle.

Aquesta campanya coincideix amb la remodelació i nova obertura de la Flagship Store de Sephora al C.C. El Triangle, que ha inaugurat amb un concepte únic i exclusiu per a tots els clients, on podran gaudir d’exclusives promocions durant les rebaixes d’estiu. A més, el centre comercial organitzarà activitats durant els divendres i dissabtes del mes de juliol, perquè aquest estiu, el C.C. El Triangle sigui un lloc de diversió, oci i compres.