Premsa

El Triangle organitza una macroquedada de Pokémon Go

Amb motiu del llançament del videojoc a nivel mundial, El CC. El Triangle organitza una quedada i et convida a descubrir les criatures més salvatges amagades al centre comercial.

Barcelona, 28 de juliol de 2016

 

El fenomen mundial Pokémon Go, ha arribat a El Triangle i per celebrar-ho el centre comercial ha programat una macroquedada aquest dijous 28 de juliol dirigida a tots els fans del videojoc, on podran compartir experiències, conèixer als seus rivals, i per descomptat buscar i caçar els pokémon pels llocs més recòndits del centre comercial.

Tots aquells que s’apropin a l’estand situat a l’entrada principal entre les 16: 00h a 21: 00h i mostrin el seu Smartphone amb una foto caçant un Pokémon i la comparteixin a les xarxes socials amb el hashtag #PokemonElTriangle, tindran un premi Pokémon, i l’opció de participar en un sorteig d’una Nintendo DS.

Aquesta acció s’emmarca dins de totes les activitats que promou El Triangle al llarg de l’any, on pretenen atreure al públic final oferint-los una experiència satisfactòria al centre comercial aprofitant les últimes novetats i tendències del mercat.