Premsa

¡Envia postals a qualsevol part del món des d’El Triangle!

Durant els mesos de juliol i agost, el centre comercial posa en marxa una nova acció dirigida a tots els visitants que vulguin sorprendre als seus familiars i amics.

Barcelona, 09 d’agost de 2016

 

El Triangle, recupera aquest estiu la tradició d’enviar la típica postal i ofereix a tots els visitants l’oportunitat d’informar i compartir amb els seus éssers estimats la seva estada a la ciutat de Barcelona. Es tracta d’ una manera molt especial de tornar a sentir l’essència d’antany i escriure els millors moments de l’estiu a través d’una postal amb una fotografia i un missatge. Cada persona podrà triar una postal de regal entre les quatre varietats que ofereix el centre comercial.

Tots els visitants podran apropar-se al estand situat a l’entrada principal del Triangle, i enviar les seves millors dedicatòries els dilluns, divendres i dissabtes de 12: 00h a 20: 30h de l’1 de juliol fins al 31 d’agost.

Aquesta nova acció s’emmarca dins de les activitats que promou aquest estiu el centre comercial, al costat del sorteig d’unes vacances al creuer més gran del món, el Harmony of the Seas, on un afortunat amb tres acompanyants podran gaudir d’uns dies de diversió totalment gratis i amb sortida des del port de Barcelona.