11 Jun

 Estrenem Sephora renovat i a l'última!  Estrenem Sephora renovat i a l'última!  Estrenem Sephora renovat i a l'última!  Estrenem Sephora renovat i a l'última!  Estrenem Sephora renovat i a l'última!

Estrenem Sephora renovat i a l'última!

La gran aposta de Sephora arriba al C.C El Triangle, situat en Plaza Catalunya, 1, amb una nova botiga totalment renovada i amb un concepte exclusiu per als clients, creant el New Store Concept: una trencadora generació amb la intenció de ser el major parc d'atraccions de la bellesa.

Entre els espais més significatius es troba La Trend Zone, destinat a conèixer les últimes tendències amb l'ajuda de tutorials, vídeos i experiències interactives; el Sephora Loves, on els clients podran saber l'últim en cosmètica; el Beauty Hub, assessorament i consells personalitzats a través d'eines tecnològiques; el The Beauty Board, la xarxa social de Sephora on compartir directament looks de maquillatge; els Beauty Classes, amb cursos de maquillatge per a grups entorn de temàtiques precises; el Gift Factory, per personalitzar l'original embolcall de regals i la Drops Fragance Experience, dirigida als clients més joves per personalitzar la seva ampolleta de perfum. A més, tots els visitants podran tenir una experiència completa gaudint dels serveis de perruqueria en el Dry Bar by Rínxols, un concepte portat directament des d'USA i que està en plena tendència.

Amb aquesta remodelació, el New Store Concept inclou un mobiliari completament renovat i amb més tecnologia al servei del client, potenciant l'ús audiovisual i elements digitals. cal destacar les innovadores zones i serveis, l'accés a la tenda a través d'un tobogan gegant o les noves tendències com la parafarmàcia i la cosmètica sensorial.