NOTÍCIES & ACCIONS

Si vols estar al corrent de les últimes notícies i els esdeveniments més actuals del Centre Comercial El Triangle visita'ns setmanalment per estar al dia.

Noticia

07 Dic

50% de descompte en el teu 2º parell d'ulleres de sol

Ara en Solaris el teu segon parell d'ulleres de sol al 50% de descompte!El regal perfecte per al nadal.Aquestes festes troba tots els teus regals i els teus desitjos al Centre Comercial El Triangle.

Noticia

05 Dic

3x1 PER A TU I PER ELS TEUS

En +Visión El Triangle tens ara un 3x1!- Unes ulleres per tí- Un segon parell per 1€- 1 xec regalo de fins a 150 €Al fet que esperes ? Veuen a +Visió El Triangle i descobreix-ho per tí mateix.

Noticia

01 Dic

Només per als teus ulls!

En Solaris El Triangle tens fins a un 25% de descompte en el segon parell d'ulleres de sol! ** Consultar condicions a la botiga

Noticia

01 Dic

Tea Shop et regala una tassa Passport

Tea shop et regala una tassa Passport per la compa de 100g de Christmas Tea i 100g d'Oriental Christmas!Tot el sabor del Nadal en una tassa!Promoció vàlida de l'1 al 3 de Desembre o  fins a esgotar existències. No acumulable a altres promocions o descomptes.

Noticia

29 Nov

CHRISTMAS TEA

TEA SHOP torna a sorprendre aquest Nadal amb un nou te elaborat amb una mescla exclusiva i original que canviarà el teu esperit nadalenc per sempre. La marca capdavantera en tes d'alta qualitat revoluciona aquest moment únic de l'any i summa a les teves il·lusions i desitjos una nova explosi&oacut...