NOTÍCIES & ACCIONS

Si vols estar al corrent de les últimes notícies i els esdeveniments més actuals del Centre Comercial El Triangle visita'ns setmanalment per estar al dia.

Noticia

26 Jul

NOU DIRECTORI

Presentem el nou directori tàctil i interactiu del Centre Comercial El Triangle.Buscar ara és més ràpid i divertit, al nostre nou directori.Ho trobaràs al costat dels ascensors centrals de planta alta.Prova-ho!

Noticia

01 Jul

BIG SALES

Comencem ja amb les rebaixes! al Centre Comercial El Triangle. Apropa't i gaudeix de les gran ofertes que posem a la teva disposició, no les deixis escapar!

Noticia

27 Jun

#SephoraFunDay

T'esperem a la inauguració de SEPHORA TRIANGLE! A partir de les 17:00, vine a gaudir del #SephoraFunDay amb descomptes especials, DJ, i una gimcana digital amb la qual acumularàs punts i podràs guanyar 500€ per gastar a #Sephora. L'entrada és lliure fins a completar aforament... t'esperem!

Noticia

23 Jun

Feliç Sant Joan!

Aquesta nit és màgica...La nit de Sant Joan! Bona revetlla!Aquest dissabte tindrem tancat... Ens veurem dilluns, amb energia estiuenca!

Noticia

11 Jun

Estrenem Sephora renovat i a l'última!

La gran aposta de Sephora arriba al C.C El Triangle, situat en Plaza Catalunya, 1, amb una nova botiga totalment renovada i amb un concepte exclusiu per als clients, creant el New Store Concept: una trencadora generació amb la intenció de ser el major parc d'atraccions de la bellesa.Entre els espais més signifi...