09 Ene

 TEA MOMENTS DETOX: EL COMPLEMENT IDEAL PER A LA TEVA DIETA

TEA MOMENTS DETOX: EL COMPLEMENT IDEAL PER A LA TEVA DIETA

Després dels nombrosos menjars nadalencs, Tea Shop sorprèn amb una proposta per a aquest nou any: el set edició limitada Tea Moments Detox. Un kit que conté diversos tes vermells perfectes per incorporar en qualsevol dieta saludable i per a aquells que busquen algun dels seus múltiples beneficis.

 

El te vermell, conegut com Pu Erh per la seva procedència, és una varietat originària de Pu’er, província de Yunnan, en el sud-est de Xina. Es tracta d'un te sotmès a un procés exclusiu de fermentació, amb tècniques ancestrals que fins ara no s'han aconseguit desvetllar, i que li confereix propietats específiques diferents a qualsevol altre te. Aquesta tipologia de te ha estat tradicionalment utilitzat en dietes per perdre pes per les seves propietats per depurar l'organisme i mantenir un bon to vital.

 

Tea Shop ha creat una selecta gamma a partir de les mescles més populars de te vermell. Cada dia et mereixes un moment especial i un te que ho acompanyi, per la qual cosa aquesta edició limitada amb 6 llaunes està ideada per gaudir del teu moment détox en la rutina diària.

Descobreix les varietats de Tea Moments Detox:

Pu Erh Original

Te vermell sense aromatizar de lleuger sabor terroso. Conegut com el “te quemagrasa”, entre els seus beneficis destaquen l'ajuda en la pèrdua de pes i la reducció dels nivells de colesterol.

Pu Erh Chai

Te vermell combinat amb canyella, gingebre, clau i cardamomo. Un sabor intens amb caràcter i un toc picante. Una opció ideal per als amants del Chai hindú.

Pu Erh Choconoir

Una exquisida mescla pensada per seduir als amants de la xocolata més intensa. Te vermell amb trossets de cacau, lapacho i xocolata. Caure en la temptació mai ha estat tan saludable.

Pu Erh Fruites del Bosc

Te vermell amb una mescla de fruites silvestres: trossets de maduixa, nabius, grosella i fulles de maduixa. Una combinació d'ingredients que predominen sobre el característic sabor terroso del Pu Erh.

Slim Papaya

Te vermell de sabor terroso barrejat amb una dels fruites més benvolgudes i de major consum a nivell mundial: la papaya. Una mescla que conjumina sabor i beneficis digestius i depurativos. Per a aquesta exclusiva mescla s'ha arrodonit el sabor de la papaya en barrejar-ho amb pell de taronja i flor del taronger. Una combinació exòtica i irresistible.

Slim PuccinoTea

Una mescla inspirada en el popular Cappuccino. A força de te vermell, te negre, trossets de caramel i aroma de cafè.

I perquè hi ha un te per a cada moment especial, descobreix la resta de la família Tea Moments:

 

Tea Moments Beauty: Selecció de tes blancs i rooibos de caràcter floral per cuidar la teva pell.

Tea Moments Energy: Kit de te negre per carregar-se d'energia i vitalitat.