14 Jun

 LA NOVA ERA DELS SMOOTHIES AMB TE: ELS SMOOTEAS

LA NOVA ERA DELS SMOOTHIES AMB TE: ELS SMOOTEAS

Aquest estiu Tea Shop es reinventa i crea tendència amb els seus SmooTeas. La companyia ha portat el món dels smoothies a una nova dimensió en incloure una base dels seus tes; ideant una nova i refrescant forma de prendre infusions en un format molt especial. Amb una edició limitada de 5 minitines i un receptari podràs assaborir, divertir-se i jugar amb saboroses barreges de te durant tot el període estival.

Els SmooTeas són una beguda saludable i saciant que permeten una gran combinació de sabors i barreges infinites amb una base de te i fruita. Amb aquesta refrescant beguda s'obre un món de delicioses possibilitats a gaudir en qualsevol moment del dia. L'edició limitada inclou un receptari amb ingredients que van des de la llet o el iogurt a diversos superfoods.

I és que Tea Shop ha decidit revolucionar el món del te, encara que sempre conservant totes les propietats i beneficis que posseeixen en el seu origen. Així, si SmooTea Rooibos Lemon Pie trobaràs una combinació a base de rooibos amb un superfood: les llavors de lli. Caracteritzades per la seva gran contingut de fibra són molt aconsellables en dietes detox, igual que per a reduir el colesterol.

Altres combinacions com el SmooTea Tropical Colada permeten barreges amb superfoods com la chia, una excel·lent font de fibra i antioxidants que ens ajuda a sentir-nos plens per més temps. En barrejar aquests ingredients i les propietats originals del te, la combinació és perfecta a l'hora de cuidar-nos i mantenir un estil de vida saludable.

Tea Shop proposa per a aquest estiu begudes energitzants, refrescants, saludables i plenes de vitamines i propietats positives per a l'organisme. Tot això en un format lúdic que dóna espai a la imaginació i la creativitat. Aconsegueix aquesta Edició Limitada de SmooTeas de Tea Shop a partir de juny per només 24,95 €.

Les claus per a un SmooTea perfecte!  - La base del teu SmooTea: EL TE. Tens dues opcions:

  • Prepara el te la nit anterior i deixa-ho a la nevera. Així ho tindràs llest quan vagis a preparar el teu SmooTea.
  • Fes glaçons de gel de te concentrat i així el tindràs a mà sempre que vulguis fer-te un SmooTea