NOTÍCIES & ACCIONS

Si vols estar al corrent de les últimes notícies i els esdeveniments més actuals del Centre Comercial El Triangle visita'ns setmanalment per estar al dia.

Noticia

22 May

VII Marató Fotogràfica Nacional Fnac

VII Marató Fotogràfic Nacional FnacDissabte 10 de JunyFnac, com a referent cultural i tecnològic, convoca la VII Marató Fotogràfic Nacional Fnac per difondre i premiar la creativitat i la tècnica en l'art de la fotografia.Si estàs interesseu@ acosta't a Fnac El Tria...

Noticia

18 May

Tell me more!

Esdeveniments, promocions, descomptes.... i molt més!Assabenta't d'això i molt més a la nostra Newsletter. Emplena el formulari que trobaràs a peu de pàgina per començar a rebre la nostra Newsletter.

Noticia

02 May

Obrim per a tu

Durant el mes de Maig El Centre Comercial El Triangle obre les seves portes els diumenges 7, 14 i 21, t'esperem!El Triangle Centre Comercial - El millor lloc per trobar-nos!

Noticia

01 May

Agenda Fnac Maig 2017

Presentacions de llibres, concerts, col·loquis, projeccions, exposicions ... La vida cultural es dóna cita al fòrum de la Fnac El Triangle. Des de les tendències més clàssiques a les més avantguardistes, des dels autors consagrats als joves talents, el fòrum de la Fnac El Triangle es con...

Noticia

26 Abr

Happy Mami

Participa a Facebook i guanya un dels tres kits Happy Socks que sortegem!