NOTÍCIES & ACCIONS

Si vols estar al corrent de les últimes notícies i els esdeveniments més actuals del Centre Comercial El Triangle visita'ns setmanalment per estar al dia.

Noticia

02 Jul

Obrim per a tu

El Triangle obre les seves portes el Diumenge 2 de Julio, t'esperem!El Triangle Centre Comercial - El millor lloc per trobar-nos!

Noticia

26 Jun

Yobbiks arriba al Centre Comercial El Triangle

El Dilluns 26 de Juny Yobbiks torna al Centre Comercial El Triangle. Ets un fanàtic dels speed cubes? Aquest és el teu lloc! Compta amb més de 100 tipus de galledes diferents, a més de puzles d'enginy i productes de pop culture. Veuen a visitar-nos al Centre Comercial El Triangle i descobreix-los!

Noticia

01 Jun

Agenda Fnac Juny 2017

Presentacions de llibres, concerts, col·loquis, projeccions, exposicions ... La vida cultural es dóna cita al fòrum de la Fnac El Triangle. Des de les tendències més clàssiques a les més avantguardistes, des dels autors consagrats als joves talents, el fòrum de la Fnac El Triangle es con...

Noticia

29 May

VII Marató Fotogràfica Nacional Fnac

VII Marató Fotogràfic Nacional FnacDissabte 10 de JunyFnac, com a referent cultural i tecnològic, convoca la VII Marató Fotogràfic Nacional Fnac per difondre i premiar la creativitat i la tècnica en l'art de la fotografia.Categories i premisPremis n...