NOTÍCIES & ACCIONS

Si vols estar al corrent de les últimes notícies i els esdeveniments més actuals del Centre Comercial El Triangle visita'ns setmanalment per estar al dia.

Noticia

02 Jul

Obrim per a tu

El Triangle obre les seves portes el Diumenge 2 de Julio, t'esperem!El Triangle Centre Comercial - El millor lloc per trobar-nos!

Noticia

27 Jun

#SephoraFunDay

T'esperem a la inauguració de SEPHORA TRIANGLE! A partir de les 17:00, vine a gaudir del #SephoraFunDay amb descomptes especials, DJ, i una gimcana digital amb la qual acumularàs punts i podràs guanyar 500€ per gastar a #Sephora. L'entrada és lliure fins a completar aforament... t'esperem!

Noticia

26 Jun

Yobbiks arriba al Centre Comercial El Triangle

El Dilluns 26 de Juny Yobbiks torna al Centre Comercial El Triangle. Ets un fanàtic dels speed cubes? Aquest és el teu lloc! Compta amb més de 100 tipus de galledes diferents, a més de puzles d'enginy i productes de pop culture. Veuen a visitar-nos al Centre Comercial El Triangle i descobreix-los!

Noticia

11 Jun

Estrenem Sephora renovat i a l'última!

La gran aposta de Sephora arriba al C.C El Triangle, situat en Plaza Catalunya, 1, amb una nova botiga totalment renovada i amb un concepte exclusiu per als clients, creant el New Store Concept: una trencadora generació amb la intenció de ser el major parc d'atraccions de la bellesa.Entre els espais més signifi...

Noticia

01 Jun

Agenda Fnac Juny 2017

Presentacions de llibres, concerts, col·loquis, projeccions, exposicions ... La vida cultural es dóna cita al fòrum de la Fnac El Triangle. Des de les tendències més clàssiques a les més avantguardistes, des dels autors consagrats als joves talents, el fòrum de la Fnac El Triangle es con...